Tuuli Malla, Mari Mäkiö & Yukina Yamamoto

Tuuli Malla (www.tuulimeanswind.com) on esitys- ja installaatiotaiteilija, joka työskentelee paikkalähtöisesti ja ammentaa inspiraatiota butoh-tanssista. Parhaillaan Malla työskentelee ympäristöstä vaikutteita saavan liikkeen ja äänitteiden parissa.

Mari Mäkiö (www.marimakio.com) on taiteilija, joka työskentelee lähinnä installaatiotaiteen parissa, yhdistäen video- ja äänitaidetta perinteisempään käsillä tekemiseen kuten keramiikkaan, paperinvalmistukseen ja grafiikan menetelmiin.

Yukina Yamamoto (www.facebook.com/yukinascalligraphy) on Jyväskylässä asuva japanilainen kalligrafiataiteilija, joka on opiskellut kalligrafian taitoa yli 20 vuotta. Yamamoto on kiinnostunut perinteisen Japanilaisen kalligrafian yhdistämisestä nykytaiteeseen ja hän työskentelee yhteistyössä eri alojen taiteilijoiden kanssa.

Malla, Mäkiö & Yamamoto ovat työskennelleet yhdessä vuodesta 2020 alkaen, toteuttaen yhdessä performansseja ja työpajoja. Tämä on heidän ensimmäinen yhteinen teoksensa, joka on esillä näyttelyssä.